24.01.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Είπε επίσης, ότι η επίθεση αυτή δε συνιστά σύγκρουση μεταξύ Αυστριακών και μεταναστών, ή Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αλλά είναι μια μάχη μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας.

  • Ολονύχτιες επιχειρήσεις πραγματοποίησσαν ηΑστυνομίακαι ο Στρατός.Hαυστριακή αστυνομία έκανε λόγο για επιθέσεις σε έξι σημεία.

  • Δύο συλλήψεις Δύο άτομα συνελήφθησαν στην πόλη Ζανκτ Πέλτεν στο πλαίσιο της έρευνας για τις επιθέσεις της Βιέννης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων APA επικαλούμενο πληροφορίες της αυστριακής αστυνομίας.

  • Οι δράστες πυροβολούσαν αδιακρίτως σε δρόμο όπου βρίσκεται συναγωγή και έξω από πολλά μπαρ, τα οποία εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα, λόγω τουlockdown που θα ισχύσει από τη Τρίτη.

03/11/20 12:43

Koυρτς για επίθεση σε Βιέννη: Ισλαμιστική επίθεση – Θα βρούμε τους δράστες

Θα υπερασπισθούμε την δημοκρατία μας, θα κυνηγήσουμε τους δράστες και όσους βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, πρόσθεσε. Είπε επίσης, ότι η επίθεση αυτή δε συνιστά σύγκρουση μεταξύ Αυστριακών και μεταναστών, ή Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αλλά είναι μια μάχη μεταξύ πολιτισμού...

rikNews ·

Koυρτς για επίθεση σε Βιέννη: Ισλαμιστική επίθεση – Θα βρούμε τους δράστες

rikNews

Επίθεση στη Βιέννη - Τρομοκρατικό χτύπημα σε 6 σημεία

Οι δράστες πυροβολούσαν αδιακρίτως σε δρόμο όπου βρίσκεται συναγωγή και έξω από πολλά μπαρ, τα οποία εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα, λόγω του lockdown που θα ισχύσει από τη Τρίτη. Ολονύχτιες επιχειρήσεις πραγματοποίησσαν η Αστυνομία και ο Στρατός. H αυστριακή αστυνομία έκανε...

rikNews ·

Επίθεση στη Βιέννη - Τρομοκρατικό χτύπημα σε 6 σημεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook