24.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κυνηγετικών σκυλιών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από υποστατικό που διατηρεί σε χωράφι του στην περιοχή των Κονιών αριθμό κυνηγετικών σκυλιών .

  • Όταν μετέβη χθες στην περιοχή για να φροντίσει τα ζώα, διαπίστωσε ότι κάποια κλουβιά ήταν ανοικτά και τρία από τα δέκα σκυλιά έλειπαν.

  • Οι αρχές εκτιμούν ότι το αδίκημα διέπραξε σπείρα από τα κατεχόμενα, που πριν από περίπου ένα μήνα αποπειράθηκε να κλέψει κυνηγετικά σκυλιά και από την περιοχή της Πέγειας.

09/10/19 13:00

Κλοπή κυνηγετικών σκυλιών στην περιοχή των Κονιών

Yπόθεση κλοπής κυνηγετικών σκυλιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κυνηγετικών σκυλιών κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από υποστατικό που διατηρεί σε χωράφι του στην περιοχή των Κονιών αριθμό κυνηγετικών σκυλιών .

typos cyprus ·

Κονιά: Κυνηγετικά σκυλιά κλάπηκαν από υποστατικό

Την κλοπή, κατήγγειλε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης των σκύλων. Όταν μετέβη χθες στην περιοχή για να φροντίσει τα ζώα, διαπίστωσε ότι κάποια κλουβιά ήταν ανοικτά και τρία από τα δέκα σκυλιά έλειπαν. Οι αρχές εκτιμούν ότι το αδίκημα διέπραξε σπείρα από τα κατεχόμενα, που πριν...

rikNews ·

Κονιά: Κυνηγετικά σκυλιά κλάπηκαν από υποστατικό

rikNews

Βούτηξαν 3 κυνηγετικά σκυλιά από κλουβιά στα Κονιά

φώτο αρχείο  Υπόθεση κλοπής κυνηγετικών σκυλιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Βούτηξαν 3 κυνηγετικά σκυλιά από κλουβιά στα Κονιά

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook