06.07.2020

  • Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφέρει ότι η αναστολή λειτουργίας σχολείων στην επαρχία Λευκωσίας, που ανακοινώθηκε χθες, παρατείνεται και για την επόμενη εβδομάδα, μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

  • Αναφέρει, ταυτόχρονα, ότι πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους και όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσια και ιδιωτικά, σε όλη την Κύπρο, μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.

  • Συστήνεται σε όλους να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, να παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας, προσθέτει.

  • Όπως αναφέρει, η ετεροχρονισμένη έναρξη της αναστολής στοχεύει στο να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος (αύριο) στους ενδιαφερόμενους γονείς προκειμένου να κάνουν τυχόν απαραίτητες διευθετήσεις.

11/03/20 20:34

Κλείνουν όλα τα σχολεία παγκύπρια από 13 μέχρι και 20 Μαρτίου

Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία στην Επαρχία Λευκωσίας, τα οποία ανέστειλαν τη λειτουργία τους από χθες. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την εμφάνιση πρόσθετων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19 στην Κύπρο και με σκοπό...

rikNews ·

Κλείνουν όλα τα σχολεία παγκύπρια από 13 μέχρι και 20 Μαρτίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook