16.10.2019

  • Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ διοργανώθηκε στις Κάννες, όπου ο Ντι Κάπριο προωθούσε και την ταινία Once Upon a Time in Hollywood στην οποία πρωταγωνιστεί.

  • Στο ντοκιμαντέρ έχουν συμπεριληφθεί γυρίσματα με drone, πρωτότυπο αρχειακό υλικό και στιγμιότυπα από ταξίδια στην Αρκτική, την Αλάσκα, τη Νορβηγία, την Ισλανδία, την Κόστα Ρίκα και σε κατεστραμμένες από τις πυρκαγιές περιοχές στη Βόρεια Καλιφόρνια.

  • Αυτές οι τεχνολογίες δημιουργούν ελπίδα ότι ο κόσμος θα μπορούσε, ίσως, να διατηρήσει την παγκόσμια άνοδο της θερμοκρασίας στο επίπεδο των δύο βαθμών Κελσίου, δέσμευση που διατυπώνεται στη Συμφωνία των Παρισίων.

  • Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους επικεντρώνεται, όπως φανερώνει και ο τίτλος, στην ταχεία τήξη των πολικών πάγων στην Αρκτική και τις τρομακτικές επιπτώσεις που έχει αυτή η κατάσταση στον πλανήτη.

01/06/19 12:07

Κλιματική αλλαγή: Αφηγητής - παραγωγός ντοκιμαντέρ ο Ντι Κάπριο

Ο ηθοποιός, παραγωγός και ακτιβιστής για την προστασία του περιβάλλοντος, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η σκηνοθέτης Λέιλα Κόνερς και ο σεναριογράφος και σύμβουλος Θομ Χάρτμαν, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον «The 11th Hour» ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις...

rikNews ·

Κλιματική αλλαγή: Αφηγητής - παραγωγός ντοκιμαντέρ ο Ντι Κάπριο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook