20.07.2019

  • Όπως δήλωσε στο Τρίτο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο πρόεδρος Αναστασιάδης μέσω του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με την κυρία Λουτ και προβαίνει, όταν χρειάζεται, σε συνεννόηση μαζί της.

  • Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόδρομος Προδρόμου, χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και τις Αραβικές χώρες.

  • Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κύριος Προδρόμου, είναι σε αναμονή για τα επόμενα βήματα, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορούν να διαμορφωθούν οι όροι αναφοράς.

  • Θα έπρεπε, πρόσθεσε ο κύριος Προδρόμου, να είχαν ξεπεραστεί τα Αντιαμερικανικά, Αντινατοϊκά ή και Αντισοβιετικά σύνδρομα, αφού αυτό δεν βοηθά στη σύγχρονη ανάλυση και πολιτική, με βάση τα γεωστρατηγικά δεδομένα της εποχής.

15/04/19 10:03

Κυβ. Εκπρόσωπος και Γ.Γ. Ακέλ στο ΡΙΚ

Όπως δήλωσε στο Τρίτο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο πρόεδρος Αναστασιάδης μέσω του διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με την κυρία Λουτ και προβαίνει, όταν χρειάζεται, σε συνεννόηση μαζί της. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κύριος...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook