04.03.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως αναπτύσσονται στα νοσοκομεία μας 223 εμβολιαστικές γραμμές.

  • Απηύθυνε επίσης έκκληση προς όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί διότι μόνο με τον εμβολιασμό θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό και αυτή την πανδημία, συμπλήρωσε.

  • Επιπρόσθετα συνεχάρη την ομάδα για την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος εμβολιασμών, σημειώνοντας πως ο κόσμος έχει ανταποκριθεί θετικά και είναι εδώ παρόντες.

  • Έτσι συνέχισε, αποφάσισε ότι έπρεπε να εμβολιαστεί παρά το ότι, όπως είπε, μπορεί να είχε αντισώματα, αφού πρόσθεσε η μάχη είναι για όλους.

08/01/21 12:56

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα γίνονται 8000 εμβολιασμοί καθημερινά στη Ελλάδα

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε συμφωνήσει, ότι οι αρχές του σχεδιασμού μας είναι τρεις: Ασφάλεια στην ανάπτυξη των εμβολιαστικών δομών και διαδικασιών, πλήρης διαφάνεια και λογοδοσία ως προς τους διενεργούμενους εμβολιασμούς και τις ομάδες προτεραιότητας και στη συνέχεια ταχύτητα»,...

rikNews ·

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα γίνονται 8000 εμβολιασμοί καθημερινά στη Ελλάδα

rikNews

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου των ατόμων άνω των 80 ετών

Απηύθυνε επίσης  έκκληση προς όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί διότι μόνο με τον εμβολιασμό θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον κορωνοϊό και αυτή την πανδημία, συμπλήρωσε. Επιπρόσθετα συνεχάρη την ομάδα για  την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος εμβολιασμών, σημειώνοντας...

rikNews ·

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου των ατόμων άνω των 80 ετών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook