12.08.2020

  • Μιλώντας στην τελετή διαβεβαίωσης του κυρίου Μιχαηλίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι εξαιτίας της αμέλειας μεμονωμένων μελών της Αστυνομίας αναγκάστηκε να παύσει τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου, προκειμένου να σωθεί το κύρος της Δύναμης.

  • Αναφερόμενος στον απελθόντα Αρχηγό, δήλωσε ότι ο κύριος Χρυσοστόμου αφήνει πίσω του σημαντικό έργο για την αναδιοργάνωση και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Αστυνομικής Δύναμης.

  • Ο Κύπρος Μιχαηλίδης εξέφρασε λύπη και αποτροπιασμό για τα τραγικά γεγονότα και ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνου, αφού, είπε, ως Αστυνομία δεν κατάφεραν να τα προστατεύσουν.

  • Επισήμανε παράλληλα ότι οι εξελίξεις τραυμάτισαν την υπόληψη της Αστυνομίας και δεσμεύθηκε ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου αναλογούν.

07/05/19 10:17

Κύπρος Μιχαηλίδης - επίσημα νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Μιλώντας στην τελετή διαβεβαίωσης του κυρίου Μιχαηλίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι εξαιτίας της αμέλειας μεμονωμένων μελών της Αστυνομίας αναγκάστηκε να παύσει τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου, προκειμένου να σωθεί το κύρος της Δύναμης. Αναφερόμενος στον απελθόντα Αρχηγό,...

rikNews ·

Κύπρος Μιχαηλίδης - επίσημα νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook