14.08.2020

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, στη Σύνοδο μετείχαν η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία είναι επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας, και οι βουλευτές Κυριάκος Χατζηγιάννη και Χαράλαμπος Πιττοκοπίτη.

  • Στο πλαίσιο χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα, ο κ. Χατζηγιάννη εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής, αναφέρεται.

  • Ο Κύπριος βουλευτής εξήρε τον πολύ ουσιαστικό ρόλο της Ειδικής Αποστολής Παρατηρητών του ΟΑΣΕ στην Ανατολική Ουκρανία στις προσπάθειες για άμβλυνση της έντασης και σταθεροποίηση της κατάστασης.

  • Κάλεσε δε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να σεβαστούν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και να εργαστούν για την εφαρμογή της Συμφωνίας του Μινσκ.

08/07/19 20:53

Κύπριος βουλευτής στην προεδρία επιτροπής της ΚΣ ΟΑΣΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, στη Σύνοδο μετείχαν η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία είναι επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας, και οι βουλευτές Κυριάκος Χατζηγιάννη και Χαράλαμπος Πιττοκοπίτη. Στο πλαίσιο χθεσινής συνεδρίας της Επιτροπής για...

rikNews ·

Κύπριος βουλευτής στην προεδρία επιτροπής της ΚΣ ΟΑΣΕ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook