28.06.2022

  • Κι αυτό τόλμησαν να εφαρμόσουν Κύπριοι επιστήμονες σε συνεργασία με άλλες επτά κορυφαίες ομάδες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Άπω Ανατολή.

  • Αξίζει να υπογραμμιστεί ιδιαίτερα η συμμετοχή του Πανεπιστημίου της Οσάκα στην Ιαπωνία (Osaka University) με ιδίαν χρηματοδότηση, γεγονός το οποίο συνιστά μια κορυφαία ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο.

  • Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Εωραπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων που ένα πρόγραμμα FETOpen έχει επινοηθεί και συγκροτηθεί επιστημονικά από Κυπριακή ερευνητική ομάδα.

  • Ένας υπολογιστής στο γραφείο του γιατρού θα λειτουργεί ως η μονάδα που θα ελέγχει την αλληλεπίδραση με το εξωτερικό περιβάλλον μέσω ασύρματης επικοινωνίας ενώ θα διασφαλίζει επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων.

01/04/19 09:32

Κύπριοι ερευνητές ηγούνται επαναστατικής έρευνας για περιεκτική αντιμετώπιση νεοπλασιών εγκεφάλου

Μέσα από τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σχεδιασμό  για Αναδυόμενες Τεχνολογίες του Μέλλοντος (FutureEmergingTechnologies) στο πλαίσιο του προγράμματος «Ορίζοντας 2020» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έχει λεχθεί πως ο μόνος τρόπος να προβλέψει κανείς το μέλλον είναι να το επινοήσει....

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook