11.07.2020

  • Τόνισε παράλληλα, πως το σημαντικότερο είναι να καταφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να πείσει τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί μέχρι τέλους.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κυπριανού ευχήθηκε η χθεσινή ομιλία του Προέδρου, να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή, με ξεκάθαρες θέσεις, καθότι όπως ανέφερε, μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί λύση στη συμφωνημένη βάση.

  • Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι δεν είναι με μία ομιλία που επιλύονται τα προβλήματα, για να προσθέσει ότι χρειάζεται συνέχεια και συνέπεια στις πράξεις και τοποθετήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος στόχος.

  • Ο γενικός γραμματέα του ΑΚΕΛ, είπε ακόμη, ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες δεν έχει πεισθεί πως οι δύο ηγέτες στην Κύπρο και η Τουρκία, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη διαπραγμάτευση μέχρι τέλους.

27/09/19 11:35

Κυπριανού και Προδρόμου στο ΡΙΚ για ομιλία ΠτΔ

Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι δεν είναι με μία ομιλία που επιλύονται τα προβλήματα, για να προσθέσει ότι χρειάζεται συνέχεια και συνέπεια στις πράξεις και τοποθετήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος στόχος. Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κυπριανού ευχήθηκε η χθεσινή...

rikNews ·

Κυπριανού και Προδρόμου στο ΡΙΚ για ομιλία ΠτΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook