15.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Adrian Darya 1 - το πρώην Grace 1 - αναχώρησε από τα ανοικτά του Γιβραλτάρ τη 18η Αυγούστου και αρχικά είχε δηλώσει ως προορισμό την Καλαμάτα.

  • Ωστόσο τώρα το ιρανικό σούπερ τάνκερ, που αυτή τη στιγμή περνά νότια της Σικελίας, άλλαξε τον προορισμό του στο Αυτόματο Σύστημα Ταυτοποίησης (AIS) και τώρα φαίνεται ότι κατευθύνεται στη Μερσίνα.

  • Ωστόσο καθώς στο AIS μπορεί να εισαχθεί οποιοσδήποτε προορισμός, δεν είναι βέβαιο ότι το Adrian Darya 1 θα πάει όντως στην Τουρκία.

  • Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο συνελήφθη τον Ιούλιο από τις αρχές του Γιβραλτάρ με την υποψία ότι μεταφέρει 2,1 εκ.βαρέλια πετρέλαιο στη Συρία κατά παράβαση των ευρωπαϊκών κυρώσεων εναντίον της εμπόλεμης χώρας.

24/08/19 14:09

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο οίκος Scope επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «BBB» της Κύπρου, σταθερές οι προοπτικές        Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1 κατευθύνεται προς τη Μερσίνα της Τουρκίας        Το ΕΔΑΔ αποφαίνεται για την υπόθεση Μαγκνίτσκι δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του        Δύο άτομα...

ΚΥΠΕ CNA ·

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΚΥΠΕ CNA

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1 κατευθύνεται προς τη Μερσίνα της Τουρκίας

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1 άλλαξε προορισμό και πλέον κατευθύνεται προς τη Μερσίνα της Τουρκίας, όπως αναφέρει ο εξειδικευμένος ιστότοπος MarineTraffic.com.

typos cyprus ·

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1 κατευθύνεται προς τη Μερσίνα της Τουρκίας

Φωτογραφία αρχείου

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο πορεύεται προς τη Μερσίνα

Το Adrian Darya 1 - το πρώην Grace 1 - αναχώρησε από τα ανοικτά του Γιβραλτάρ τη 18η Αυγούστου και αρχικά είχε δηλώσει ως προορισμό την Καλαμάτα. Ωστόσο τώρα το ιρανικό σούπερ τάνκερ, που αυτή τη στιγμή περνά νότια της Σικελίας, άλλαξε τον προορισμό του στο Αυτόματο Σύστημα...

rikNews ·

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο πορεύεται προς τη Μερσίνα

Φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook