23.08.2019

  • Τον κ. Menendez συνόδευαν η Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith G. Garber και ανώτερα στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ και του Γραφείου του Γερουσιαστή.

  • Κατά τη συνάντηση, ο κ Συλλούρης ενημέρωσε τον Αμερικανό Γερουσιαστή για την παρούσα φάση του κυπριακού προβλήματος και τις προοπτικές επίλυσής του, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.

  • Ο κ. Συλλούρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για περιφερειακή συνεργασία με χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς και για τη συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

  • Αντηλλάγησαν επίσης απόψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και για τον γεφυροποιό ρόλο που η Κύπρος μπορεί να διαδραματίσει, με στόχο τη σταθερότητα και ευημερία της περιοχής.

18/04/19 19:24

Κυπριακό, οικονομία και Μ. Ανατολή στη συνάντηση Συλλούρη-Μενέντεζ

Τον κ. Menendez συνόδευαν η Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith G. Garber και ανώτερα στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ και του Γραφείου του Γερουσιαστή. Κατά τη συνάντηση, ο κ Συλλούρης ενημέρωσε τον Αμερικανό Γερουσιαστή για την παρούσα φάση του κυπριακού προβλήματος και τις προοπτικές...

rikNews ·

Κυπριακό, οικονομία και Μ. Ανατολή στη συνάντηση Συλλούρη-Μενέντεζ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook