19.01.2022

  • Στην τελετή παρευρέθηκε εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού η επιθεωρήτρια του σχολείου κ. Ανδρούλα Σιημητρά, η Δήμαρχος Λακατάμειας κ. Φωτούλα Χατζήπαπα, ο Πρόεδρός της Σχολικής Εφορείας Λακατάμειας κ. Πέτρος Κουλέρμος.

  • Ο ψηφιακός εξοπλισμός παραδόθηκε επίσημα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μάρκο Χριστοδουλίδη στον Διευθυντή του σχολείου κ. Απόστολο Αποστολίδη στις 19 Απριλίου 2019.

  • Στόχος της δωρεάς είναι η ενίσχυση της ψηφιακής τεχνολογικής υποδομής του σχολείου, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση της δημόσιας εκπαίδευσης με την παροχή σύγχρονων τεχνολογικών μέσων για αναβάθμιση της μαθησιακής διαδικασίας.

  • Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις €12.500 και προέρχεται από τις συνδρομές των γονέων και την εθελοντική προσφορά των μελών του Συνδέσμου στις εκδηλώσεις.

19/04/19 17:06

Κινητό ψηφιακό εργαστήριο απέκτησε το Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας

Δώδεκα οθόνες αφής (tablets) για τη δημιουργία ενός ψηφιακού κινητού εργαστηρίου και δώδεκα νέους επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ανανέωσαν πλήρως το υφιστάμενο εργαστήριο, δώρισε ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του  Ζ΄ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας...

ΠαιδείαNews ·

Κινητό ψηφιακό εργαστήριο απέκτησε το Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook