13.04.2021

  • Παράλληλα, σημειώνουν ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει έγκαιρα ο διάλογος με τους παραγωγούς των επερχόμενων εμβολίων με στόχο να προλάβει η Ευρώπη πιθανά προβλήματα πριν αυτά εμφανιστούν.

  • Για παράδειγμα, το επερχόμενο εμβόλιο της Johnson & Johnson μπορεί να ανατρέψει (με θετικό τρόπο) τα δεδομένα χάρη στην εύκολη αποθήκευση και μεταφορά του, αλλά και στην ανάγκη για μία μόνο δόση, αναφέρουν.

  • Ωστόσο, προσθέτουν, ενημερωθήκαμε ότι το εμβόλιο της Johnson & Johnson θα πρέπει να αποσταλεί στις ΗΠΑ για τη διαδικασία “fill and finish”, το στάδιο της προετοιμασίας των φιαλιδίων για την τελική διανομή.

  • Λόγω της σημασίας που έχει αυτό το ζήτημα, κάνουμε έκκληση για έγκαιρο διάλογο στο πιο υψηλό επίπεδο, σημειώνουν οι ηγέτες Ελλάδας, Αυστρίας, Τσεχίας και Δανίας.

05/02/21 15:41

Κοινή επιστολή ηγετών Ελλάδας, Αυστρίας, Τσεχίας και Δανίας στην Κομισιόν για τα εμβόλια

Στην κοινή τους επιστολή προς την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, οι τέσσερις αρχηγοί κρατών σημειώνουν ότι η ΕΕ πρέπει να «διατηρήσει την ταχύτητα στις διαπραγματεύσεις για συμβόλαια με όλους τους νέους υποσχόμενους υποψήφιους, όπως για παράδειγμα τη Novavax η οποία μόλις ανακοίνωσε...

rikNews ·

Κοινή επιστολή ηγετών Ελλάδας, Αυστρίας, Τσεχίας και Δανίας στην Κομισιόν για τα εμβόλια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook