19.03.2019

  • ‘Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και τη Κυπριακή Δημοκρατία’

  • Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και τιο μπούκοβο και μαγειρεύουμε μέχρι να αρωματιστεί το λάδι, περίπου 2 λεπτά.

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, θερμαίνουμε 1 κουταλιά σούπας λάδι κραμβέλαιο.

  • Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, σάλτσα σόγιας, ξίδι μηλίτη μήλου, σάλτσα τσίλι και καστανή ζάχαρη για να βράσουν.

07/01/19 11:59

Κίνα Sticky Orange Chicken

Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, θερμαίνουμε 1 κουταλιά σούπας λάδι κραμβέλαιο. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και τιο μπούκοβο και μαγειρεύουμε μέχρι να αρωματιστεί το λάδι, περίπου 2 λεπτά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, σάλτσα σόγιας, ξίδι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook