06.12.2019

  • Βάζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει.

  • Έπειτα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σέλερι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, μέχρι να καραμελώσουν.

  • Μόλις καραμελώσουν, ρίχνουμε μέσα τον κιμά και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε, σπάμε τον κιμά πολύ καλά και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.

  • Αμέσως μετά, ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ, την πάπρικα, το θυμάρι, το ζωμό και τη worcestershire sauce και αφήνουμε τον κιμά να βράσει για περίπου 1 ώρα, μέχρι να φύγει όλη η υγρασία.

10/09/19 11:33

Κιμαδόπιτα

Βάζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Έπειτα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σέλερι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, μέχρι να καραμελώσουν. Μόλις καραμελώσουν, ρίχνουμε μέσα τον κιμά και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook