23.07.2019

  • Η εταιρεία μάλιστα είχε παραγγείλει και πληρώσει για μελέτες για το Baby Powder και πλήρωσε κάποιον για να επαναδιατυπώσει το άρθρο που παρουσίαζε τα ευρήματα σε ένα επιστημονικό περιοδικό.

  • Σύμφωνα με την εκτενή έρευνα του πρακτορείου, που βασίστηκε σε υπομνήματα, εσωτερικές αναφορές και άλλα εμπιστευτικά έγγραφα, στελέχη της J&J γνώριζαν τουλάχιστον από το 1971 ότι τα προϊόντα της περιείχαν μικρή ποσότητα αμίαντου.

  • Η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με περισσότερες από 10.000 αγωγές, από καταναλωτές που υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα Baby Powder και Shower to Shower προκαλούν καρκίνο των ωοθηκών.

  • Η εταιρεία επιμένει ότι το Baby Powder δεν περιέχει αμίαντο και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ασφάλεια του προϊόντος της.

15/12/18 17:40

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Κι όμως η Johnson & Johnson γνώριζε από το 1971 ότι το Baby Powder της περιείχε αμίαντο

Η μεγάλη έρευνα του πρακτορείου Reuters που αφήνει εκτεθειμένο τον αμερικανικό κολοσσό. Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για το πιο διάσημο προϊόν της εταιρείας Johnson & Johnson, το ταλκ, το πρακτορείο Reuters αποκάλυψε μέσα από έρευνά του, πως η εταιρεία είχε εις γνώση της...

City Freepress ·

Κι όμως η Johnson & Johnson γνώριζε από το 1971 ότι το Baby Powder της περιείχε αμίαντο

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook