13.11.2019

  • Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν για περίπου 10 λεπτά.

  • Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και προσέχουμε να ενσωματώνεται καλά στο μείγμα το προηγούμενο πριν ρίξουμε το επόμενο.

  • Περνάμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι από ένα κόσκινο και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

  • Προσθέτουμε στο μίξερ τα μείγματα του αλευριού σε τρεις δόσεις και του γιαουρτιού σε δυο δόσεις εναλλάξ, ξεκινώντας και τελειώνοντας με το μείγμα του αλευριού.

17/10/19 11:38

Κέικ με μύρτιλα Foodsaver

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και προσέχουμε να ενσωματώνεται καλά στο μείγμα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook