26.01.2021

  • Κατά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ήταν επίσης παρών και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ενώ ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ενημέρωσε για την πορεία των ερευνών.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε ότι ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, της ασφάλειας της επικοινωνίας των πολιτών και οπωσδήποτε βέβαια και των πολιτικών προσώπων, ανέφερε ο κ. Προδρόμου.

  • Η σχέση που υπάρχει μεταξύ Αστυνομίας και της συγκεκριμένης εταιρείας είναι τέτοια που δεν παρεμποδίζει καθόλου την Αστυνομία να κάνει τις έρευνές της ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

  • Είπε επίσης ότι οι εξετάσεις και οι έρευνες προχωρούν εντατικά και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ενώ οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που έρχονται ενώπιον της Αστυνομίας διερευνώνται με κάθε σοβαρότητα και σχολαστικότητα.

22/11/19 11:11

ΚΕ: Σε καλό δρόμο οι έρευνες σε σχέση με το κατασκοπευτικό όχημα

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες σε σχέση με το θέμα που προέκυψε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, μετά και από τις δημόσιες καταγγελίες για το βαν εταιρείας παρακολουθήσεων, διαβεβαίωσαν Κυβέρνηση και η ηγεσία της Αστυνομίας κατά το πέρας της συνάντησης που...

rikNews ·

ΚΕ: Σε καλό δρόμο οι έρευνες σε σχέση με το κατασκοπευτικό όχημα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook