08.07.2020

  • Ακολούθως, τα μέτρα θα συζητηθούν και θα εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβουλίου, και όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, το αργότερο εντός 48 ωρών θα ανακοινωθούν.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κούσιος είπε ότι από την πρώτη στιγμής απόσυρσης του νομοσχεδίου για παραχώρηση δανείων με κρατικές εγγυήσεις, το υπουργείο Οικονομικών εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του νέου πακέτου μέτρων.

  • Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, διαβεβαίωσε πως τα νέα μέτρα θα περιλαμβάνουν και πάλι απευθείας στήριξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων και των αυτοτελώς εργαζομένων, προκειμένου να τους δοθεί η αναγκαία ρευστότητα για να μπορέσουν να επαναδραστηριοποιηθούν.

  • Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε σαφείς οδηγίες προς τον υπουργό Οικονομικών, να γίνουν τέτοιοι σχεδιασμοί ώστε τα νέα μέτρα να μην αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα ως προς την έγκρισή τους.

25/05/20 10:37

KE: Παρουσιάζεται αύριο στον ΠτΔ το αναθεωρημένο σχέδιο για στήριξη της οικονομίας

Ακολούθως, τα μέτρα θα συζητηθούν και θα εγκριθούν από το Υπουργικό Συμβουλίου, και όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, το αργότερο εντός 48 ωρών θα ανακοινωθούν. Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κούσιος είπε ότι από την πρώτη στιγμής απόσυρσης του νομοσχεδίου...

rikNews ·

KE: Παρουσιάζεται αύριο στον ΠτΔ το αναθεωρημένο σχέδιο για στήριξη της οικονομίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook