05.06.2020

  • Πρόκειται για μια σημαντική αφήγηση και με ένα άγνωστο θέμα σε περιοχές εκτός της Τσεχίας, αν και ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, ιδίως τις πιο απομονωμένες περιοχές της.

  • Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία της τσεχικής γραμματείας αποτελεί το συγκεκριμένο βιβλίο, ήδη έχει κατακτήσει αρκετά σημαντικά βραβεία και όχι άδικα.

  • Οι θεές είναι οι τοπικές θεραπεύτριες, γυναίκες που εκτός από τις ιατρικές τους υπηρεσίες προσφέρουν και ένα είδος ενδιάμεσου ανάμεσα στους ανθρώπους των λευκών Καρπαθίων και στο επέκεινα.

  • Μελετά ουσιαστικά την περίοδο λίγο πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έως και λίγα χρόνια μετά την εγκαθίδρυση του σοσιαλιστικού καθεστώτος στη Τσεχοσλοβακία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι θεές.

13/08/19 19:56

Katerina Tuckova Οι θεές της Ζίτκοβα Εκδόσεις Ίκαρος

Ένα από τα σημαντικότερα βιβλία της τσεχικής γραμματείας αποτελεί το συγκεκριμένο βιβλίο, ήδη έχει κατακτήσει αρκετά σημαντικά βραβεία και όχι άδικα. Πρόκειται για μια σημαντική αφήγηση και με ένα άγνωστο θέμα σε περιοχές εκτός της Τσεχίας, αν και ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται...

akamas.wordpress.com ·

Katerina Tuckova Οι θεές της Ζίτκοβα Εκδόσεις Ίκαρος

akamas.wordpress.com

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook