10.07.2020

  • Σημείωσε ότι πλέον υπάρχουν συνεχώς λιγότερες εισαγωγές σε νοσοκομεία και λιγότεροι ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας και εκτίμησε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διανύει την κορύφωση της πανδημίας.

  • Ο κ. Τζόνσον, που επιστρέφει σήμερα στα καθήκοντά του μετά τρεις εβδομάδες περιπέτειας της υγείας του λόγω κορωνοϊού, είπε ότι η χώρα έχει σημειώσει πρόοδο στη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει από τον πόλεμο.

  • Είπε ότι χάρη στον αλτρουισμό και το πνεύμα κοινότητας των πολιτών και χάρη στη συλλογική εθνική αποφασιστικότητα, επετεύχθη η πρώτη αποστολή, που ήταν να μπορέσει το εθνικό σύστημα υγείας NHS να ανταπεξέλθει στην πίεση.

  • Για αυτό τώρα αρχίζουμε να αλλάζουμε την κατάσταση, συνέχισε ο Βρετανός πρωθυπουργός, σχολιάζοντας ότι η χώρα κατάφερε να ρίξει στο πάτωμα αυτόν τον ληστή ιό που ήρθε με εβδομάδες προειδοποίησης και χωρίς μάσκα.

27/04/20 15:32

Καταβεβλημένος ο Τζόνσον μετά τον κορoνοϊό -Tι είπε στο διάγγελμα του

Ο κ. Τζόνσον, που επιστρέφει σήμερα στα καθήκοντά του μετά τρεις εβδομάδες περιπέτειας της υγείας του λόγω κορωνοϊού, είπε ότι η χώρα έχει σημειώσει πρόοδο στη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει από τον πόλεμο. Σημείωσε ότι πλέον υπάρχουν συνεχώς λιγότερες εισαγωγές...

rikNews ·

Καταβεβλημένος ο Τζόνσον μετά τον κορoνοϊό -Tι είπε στο διάγγελμα του

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook