23.07.2019

  • Την αναδιάρθρωση των τεράστιων χρεών τους, συζητούν οι Πρόεδροι των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας με τον σύνδεσμο τραπεζών της Τουρκίας, ανέφερε τη Δευτέρα ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός TRT Spor.

  • Σημείωσε ότι οι σύλλογοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις καταστάσεις εσόδων και δαπανών στην TBB μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

  • Οι μετοχές των ποδοσφαιρικών κολοσσών της Κωνσταντινούπολης Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας αυξήθηκε πέραν του 5%, ενώ οι μετοχές της Τραμπζονσπόρ αυξήθηκε κατά 4%.

  • Το συνολικό χρέος των “τεσσάρων μεγάλων” συλλόγων του τουρκικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ξεπερνά τα 10 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες (1,87 δισεκατομμύρια δολάρια), το οποίο αυξάνεται λόγω της άσχημης παρουσίας των ομάδων στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

07/01/19 15:58

Καταρρέει το τουρκικό ποδόσφαιρο

Την αναδιάρθρωση των τεράστιων χρεών τους, συζητούν οι Πρόεδροι των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της χώρας με τον σύνδεσμο τραπεζών της Τουρκίας, ανέφερε τη Δευτέρα ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός TRT Spor. Το συνολικό χρέος των “τεσσάρων μεγάλων” συλλόγων του τουρκικού...

rikNews ·

Καταρρέει το τουρκικό ποδόσφαιρο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook