23.03.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η τροπολογία είναι μία από τις τέσσερις που επελέγησαν από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων ώστε να τεθούν προς ψηφοφορία στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης που αφορά την αναβολή της εξόδου από την ΕΕ.

  • Η ομάδα βουλευτών που στήριξε την τροπολογία σκόπευε να υποχρεώσει την κυβέρνηση να διεξαγάγει ενδεικτικές ψηφοφορίες επί όλων των σεναρίων του Brexit ώστε να διαπιστωθεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία της Βουλής.

  • Νωρίτερα οι βουλευτές είχαν καταψηφίσει με μόλις τρεις ψήφους διαφορά τροπολογία επί της τροπολογίας Μπεν που όριζε ότι η αναβολή του Brexit θα έπρεπε να διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.

  • Ο κ. Μπέρκαου, αντίθετα, δεν επέλεξε τροπολογία των ευρωσκεπτικιστών που απέρριπτε το δεύτερο δημοψήφισμα, παρά το γεγονός ότι είχε συλλέξει τις περισσότερες υπογραφές υποστηρικτών.

14/03/19 20:17

Καταψήφιση της «τροπολογίας Μπεν» που θα έδινε στους βουλευτές τον έλεγχο του Brexit

Η ομάδα βουλευτών που στήριξε την τροπολογία σκόπευε να υποχρεώσει την κυβέρνηση να διεξαγάγει «ενδεικτικές ψηφοφορίες» επί όλων των σεναρίων του Brexit ώστε να διαπιστωθεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία της Βουλής. Η προτίμηση των βουλευτών αυτών είναι ένα «μαλακό» Brexit που...

rikNews ·

Καταψήφιση της «τροπολογίας Μπεν» που θα έδινε στους βουλευτές τον έλεγχο του Brexit

rikNews

Δεύτερο δημοψήφισμα μεταξύ των τροπολογιών που ψηφίζονται σήμερα στο Λονδίνο

Η τροπολογία είναι μία από τις τέσσερις που επελέγησαν από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων ώστε να τεθούν προς ψηφοφορία στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης που αφορά την αναβολή της εξόδου από την ΕΕ. Ο κ. Μπέρκαου, αντίθετα, δεν επέλεξε τροπολογία των ευρωσκεπτικιστών...

rikNews ·

Δεύτερο δημοψήφισμα μεταξύ των τροπολογιών που ψηφίζονται σήμερα στο Λονδίνο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook