20.07.2019

  • Σε αυτή τη συνταγή ο τόνος είναι ωμός γι αυτό και η απαραίτητη προϋπόθεση της είναι, να εξασφαλίσουμε ολόφρεσκο τόνο.

  • Τυλίγουμε το τόνο σφιχτά µε μεμβράνη περιτυλίγματος και τον βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει αρκετά αλλά όχι τελείως.

  • Τοποθετούμε τον τόνο σε ένα ξύλο κοπής και µε ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε.

  • Στη συνέχεια τις στρώνουμε μία, μία σε μία πιατέλα σερβιρίσματος.

20/06/19 15:12

Καρπάτσιο φρέσκου Τόνου Blue Island

Σε αυτή τη συνταγή ο τόνος είναι ωμός γι αυτό και η απαραίτητη προϋπόθεση της είναι, να εξασφαλίσουμε ολόφρεσκο τόνο. Επισκεπτόμαστε τις ψαραγορές Blue Island Παγκύπρια για να προμηθευτούμε φρέσκο Τόνo. Τυλίγουμε το τόνο σφιχτά µε μεμβράνη περιτυλίγματος και τον βάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook