09.12.2019

  • Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε για λίγα λεπτά το κρεμμύδι μας.

  • Όταν το μείγμα μας κρυώσει το πολτοποιούμε κι ακολούθως το επιστρέφουμε στην κατσαρόλα.

  • Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού καθώς και την κρέμα γάλακτος.

11/11/19 18:44

Καροτόσουπα με πορτοκάλι

Ψιλοκόβουμε τα καρότα και το κρεμμύδι μας. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε για λίγα λεπτά το κρεμμύδι μας. Προσθέτουμε τα καρόρα κι αφήνουμε να μαραθούν. Έπειτα βάζουμε τον ζωμό λαχανικών και κλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα περίπου....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook