23.01.2020

  • Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τα μπισκότα, τα καρύδια, το κονιάκ, τη κανέλα, το γαρύφαλλο, το μέλι, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο.

  • Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας, φορώντας γάντια μίας χρήσης μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  • Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας, δύο κομμάτια μεμβράνης το ένα δίπλα και πάνω στο άλλο και τα αλείφουμε ελαφρώς με λίγο ηλιέλαιο.

  • Ρίχνουμε το μείγμα από το μπολ πάνω στη μεμβράνη και το ρολάρουμε δίνοντας του ένα κυλινδρικό σχήμα.

28/11/19 14:32

Καριόκες

Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τα μπισκότα, τα καρύδια, το κονιάκ, τη κανέλα, το γαρύφαλλο, το μέλι, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας, φορώντας γάντια μίας χρήσης μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε στην...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook