05.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στονSuperSportFM104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

  • Πλησιάζει ο αγώνας στο Τσίρειο και αν ο Τραμετσάνι και οι παίκτες δεν παρουσιαστούν βελτιωμένοι και πιο σοβαροί υπάρχει ο κίνδυνος να διευρυνθεί ένας απολογισμός αποτελεσμάτων που θα οδηγήσουν στην απώλεια του πρωταθλήματος.

  • Ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις προσπάθησε να στείλει τα δικά του μηνύματα τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΛ όσο και για την ενόχληση της διοίκησης για την υπόθεση Εφραίμ.

  • Οι σχετικές τοποθετήσεις: Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα σύνολο συνεχόμενων αγώνων μέχρι το Πάσχα και θα είναι υψηλών απαιτήσεων.

05/04/19 12:58

«Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα με τον Εφραίμ..»

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στονSuper Sport FM104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Για το θέμα με τον Εφραίμ… «Το όνομα του Γιώργου έχει περιέλθει στα άρθρα εδώ και πολλές μέρες και αρκετές βδομάδες θα έλεγα. Ακόμα και αν δεν...

Apoel365.net ·

«Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα με τον Εφραίμ..»

Apoel365.net

Η δύσκολη ΑΕΛ και η ενόχληση για Εφραίμ

Πλησιάζει ο αγώνας στο Τσίρειο και αν ο Τραμετσάνι και οι παίκτες δεν παρουσιαστούν βελτιωμένοι και πιο σοβαροί υπάρχει ο κίνδυνος να διευρυνθεί ένας απολογισμός αποτελεσμάτων που θα οδηγήσουν στην απώλεια του πρωταθλήματος. Ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις προσπάθησε...

apoel.net ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook