08.08.2022

  • Γιατί, λοιπόν, να μη μπορούμε να δούμε και τηλεόραση σε αυτό; Μια απλή και μικροσκοπική συσκευή που είναι συμβατή με όλα τα Android tablets της αγοράς, μπορεί να μας δώσει αυτή τη δυνατότητα.

  • Ένα tablet βρίσκεται πλέον σχεδόν σε κάθε σπίτι και έχει πολλές χρήσεις, αλλά κυρίως μας αρέσει για να βλέπουμε τις ταινίες, τις σειρές μας και για να παίζουμε παιχνίδια.

  • Είναι τοTrekStor DVB-T Terres stick που ουσιαστικά πρόκειται για μια κεραίασήματος τηλεόρασης, λαμβάνει όλα τα κανάλια της περιοχής σας και μέσω του ειδικού app, τα προβάλλει στην οθόνη του tablet σας!

  • Το app της TrekStor διατίθεται δωρεάν από το Google Play και μπορεί, μεταξύ άλλων, να σας δώσει τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων σας εκπομπών στη μνήμη του tablet, ώστε να τις παρακολουθήσετε αργότερα.

24/01/17 17:17

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Κάντε το tablet σας, τηλεόραση με αυτό το μικροσκοπικό gadget!

Ένα tablet βρίσκεται πλέον σχεδόν σε κάθε σπίτι και έχει πολλές χρήσεις, αλλά κυρίως μας αρέσει για να βλέπουμε τις ταινίες, τις σειρές μας και για να παίζουμε παιχνίδια. Γιατί, λοιπόν, να μη μπορούμε να δούμε και τηλεόραση σε αυτό; Μια απλή και μικροσκοπική συσκευή που...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook