24.03.2019

  • ΤΟΡΟΝΤΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ) - H καναδική Canopy Growth, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικής κάνναβης στον κόσμο, σχεδιάζει μεγάλη επένδυση στην Ευρώπη, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

  • Η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από 100 εκατ.ευρώ για να επεκτείνει την παραγωγή της στην ΕΕ την επόμενη διετία, σύμφωνα με τον Πιερ Ντεμπς που είναι ο γενικός διευθυντής μονάδας της στην Ευρώπη.

  • Η Canopy θα κτίσει τις νέες εγκαταστάσεις της στην Ιταλία, την Ελλάδα ή την Ισπανία, είπε ο Ντεμπς, σε περιοχή που προσφέρει την απαιτούμενη ηλιοφάνεια για τα εργοστάσια κάνναβης.

  • Ο σχεδιασμός της Canopy, η αξία της οποίας ανέρχεται σε περίπου 9,8 δισ.δολάρια, προβλέπει τη δημιουργία δύο νέων εργοστασίων για την παραγωγή εκατοντάδων κιλών κάνναβης για θεραπευτική χρήση.

08/11/18 19:31

Καναδική εταιρεία σχεδιάζει 2 νέα εργοστάσια ιατρικής κάνναβης στην Ιταλία, την Ελλάδα ή την Ισπανία

ΤΟΡΟΝΤΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ) - H καναδική Canopy Growth, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικής κάνναβης στον κόσμο, σχεδιάζει μεγάλη επένδυση στην Ευρώπη, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg. Η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να επεκτείνει την...

υγείαnews ·

Καναδική εταιρεία σχεδιάζει 2 νέα εργοστάσια ιατρικής κάνναβης στην Ιταλία, την Ελλάδα ή την Ισπανία

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook