24.08.2019

  • Ξεκινούμεμε τα λαχανικά, κόβοντας σε χοντρά κομμάτια τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, σε χοντροκομμένους κύβους τις πατάτες και τις μελιτζάνες και σε χοντρές ροδέλες τα κολοκυθάκια.

  • Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμετο ελαιόλαδο με δυο σκελίδες σκόρδο.

  • Προσθέτουμετο χλιαρό νερό, ανακατεύουμεαπαλά τα λαχανικά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζουμεσε μέτρια θερμοκρασία για 30 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα.

  • Πασπαλίζουμε το φαγητό με θρυμματισμένη φέτα και ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σερβίρουμε με αυγά που έχουμετηγανίσει σε ελαιόλαδο.

21/06/19 11:23

Καλοκαιρινό μπριαμ στην κατσαρόλα με αυγά

Ξεκινούμε με τα λαχανικά, κόβοντας σε χοντρά κομμάτια τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, σε χοντροκομμένους κύβους τις πατάτες και τις μελιτζάνες και σε χοντρές ροδέλες τα κολοκυθάκια. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με δυο σκελίδες σκόρδο. Προσθέτουμε στην...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook