25.06.2019

  • Το κίνημα κατά της λιτότητας People's Assembly καλεί σε πανεθνική διαδήλωση το Σάββατο στο Λονδίνο, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να φορέσουν κίτρινα γιλέκα, το σύμβολο των κινητοποιήσεων που συγκλονίζουν τη Γαλλία εδώ και δύο μήνες.

  • Ζητάει τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, προκειμένου να βγει από τη μέση το Συντηρητικό Κόμμα, που κυβερνά τη χώρα από το 2010.

  • Το Σάββατο, τα κίτρινα γιλέκα που συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο ή το Μάντσεστερ φώναζαν συνθήματα της English Defence League (EDL), μιας περιφερειακής ακροδεξιάς οργάνωσης, που μάχεται κατά της ισλαμιστικής απειλής, σύμφωνα με την εφημερίδα The Independant.

  • Η βρετανική οργάνωση, που θεωρείται αριστερά προσκείμενη, απευθύνει επίσης κάλεσμα για συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Βρετανίας την επόμενη εβδομάδα.

09/01/19 21:26

Κάλεσμα σε διαδήλωση το Σάββατο για τα "κίτρινα γιλέκα" της Βρετανίας

Το κίνημα κατά της λιτότητας People's Assembly καλεί σε «πανεθνική διαδήλωση» το Σάββατο στο Λονδίνο, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να φορέσουν «κίτρινα γιλέκα», το σύμβολο των κινητοποιήσεων που συγκλονίζουν τη Γαλλία εδώ και δύο μήνες. Η βρετανική οργάνωση, που θεωρείται...

rikNews ·

Κάλεσμα σε διαδήλωση το Σάββατο για τα "κίτρινα γιλέκα" της Βρετανίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook