22.11.2019

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C Τα κρατάμε στην άκρη και φτιάχνουμε την γέμιση.

  • Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.

  • Ανακατεύουμε τη φέτα μαζί με την ντομάτα, το μαϊντανό και το ελαιόλαδο και γεμίζουμε προσεκτικά τα καλαμάρια μας μέχρι τη μέση.

  • Κλείνουμε το άνοιγμα τους με τα πλοκάμια, πιέζοντάς τα προς τα μέσα.

14/08/19 17:07

Καλαμάρι Blue Island γεμιστό με φέτα

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα καλαμάρια μας να καθαριστούν. Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Κόβουμε τα πλοκάμια τους και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C Τα κρατάμε στην άκρη και φτιάχνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook