16.04.2021

  • Προμηθευόμαστε τα καλαμάρια καθαρισμένα από την ψαραγορά μας Blue Island.

  • Για να φτιάξουμε τη μαρινάδα, ρίχνουμε σ’ ένα μπολ το λάδι, το σκόρδο και τη μαντζουράνα, τα χτυπάμε όλα μαζί και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

  • Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.

  • Περιχύνουμε τα καλαμάρια, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες, γυρίζοντας μία φορά.

18/01/20 13:36

Καλαμαράκια Blue Island στη σχάρα με φέτα

Προμηθευόμαστε τα καλαμάρια καθαρισμένα από την ψαραγορά μας Blue Island. Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Βάζουμε τα καλαμαράκια μαζί με τα πλοκάμια τους σ’ ένα ρηχό πιάτο, σε μία μόνο στρώση, και τοποθετούμε ανάμεσα τα κομμάτια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook