19.10.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα καταθέσει αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο πρόταση για ορισμό ανεξάρτητου ερευνώντα λειτουργού για έναρξη της διαδικασίας της πειθαρχικής έρευνας για τους λειτουργούς που ενδέχεται να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

  • Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αποστέλλει σήμερα τη Διοικητική Έρευνα, ζητώντας να ενημερωθεί άμεσα από τον Γενικό Εισαγγελέα κατά πόσον με βάση τα πορίσματά της προκύπτει ευρύτερα θέμα εγκυρότητας και αξιοπιστίας των εξετάσεων.

  • Από τα πορίσματα της Διοικητικής Έρευνας είναι ξεκάθαρο ότι οι ενέργειες ή/και παραλείψεις των λειτουργών έγιναν μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα και ότι όλες τις προηγούμενες ημέρες οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν ομαλά.

  • Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού παραμένει προσηλωμένο στην επιτυχή εφαρμογή της σημαντικότερης μεταρρύθμισης των τελευταίων ετών στα θέματα Παιδείας όπως άλλωστε αναμένει και η κοινωνία.

14/11/17 13:26

Καδής: Λειτουργοί ενδέχεται να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα

Επίσημη δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, σε σχέση με τη διοικητική έρευνα για πρόωρη δημοσιοποίηση των θεμάτων των εξετάσεων της  6/11/2017 για το νέο σύστημα διορισμού στην εκπαίδευση: «Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πρόωρη δημοσιοποίηση των...

ΠαιδείαNews ·

Καδής: Λειτουργοί ενδέχεται να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα

ΠαιδείαNews

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδεται η δημοσιοποίηση θεμάτων

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Καδής είπε ότι «με βάση τη διοικητική έρευνα διαφαίνεται ότι οι πιο πάνω λειτουργοί ενδέχεται να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα». Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, πρόσθεσε, θα καταθέσει αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο...

rikNews ·

Σε ανθρώπινο λάθος αποδίδεται η δημοσιοποίηση θεμάτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook