17.01.2020

  • Για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά της, αναφέρεται σε δοκίμιο που έγραψε η Αντζελίνα Τζολί και δημοσιεύεται στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle.

  • Η Τζολί, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο Maleficent 2: The Mistress of Evil, αναγνώρισε ότι οι γυναίκες συχνά έχουν χαρακτηριστεί ως αφύσικες, παράξενες, κακές και επικίνδυνες γιατί επαναστάτησαν ενάντια στους κοινωνικούς κανόνες.

  • Οι γυναίκες που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι φυλακισμένες για τις πολιτικές τους απόψεις ή για την υπεράσπιση των ίδιων ή των άλλων, με θάρρος που δύσκολα μπορώ να φανταστώ.

  • Δεν θα μπορούσα να μην είμαι υπερήφανη για τους γιους μου, για τους άνδρες που γίνονται, τον τρόπο που σέβονται τις αδελφές τους είπε.

14/08/19 15:50

Jolie: Οι ''κακές γυναίκες'' είναι γυναίκες που έχουν κουραστεί από την αδικία

Για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά της, αναφέρεται σε δοκίμιο που έγραψε η Αντζελίνα Τζολί και δημοσιεύεται στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle. «Εξαιτίας της δουλειάς μου ταξιδεύω συχνά σε χώρες όπου ξέρω ότι αν ζούσα εκεί,...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook