30.09.2020

  • Σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες, οι υπόλοιπες κατευθύνσεις (φορολογικές ελαφρύνσεις κτλ) δεν θα εξεταστούν από το σώμα των Υπουργών προτού συνταχθεί η επίσημη έκθεση της ενισχυμένης εποπτείας.

  • Οι Υπουργοίείχαν καταλήξειεπίσης σε ευρεία συμφωνία για την αναθεώρηση του κειμένου της Συνθήκηςτου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότηταςγια την εφαρμογή της πολιτικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τηΣύνοδοΚορυφής τον Δεκέμβριο του 2018.

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Κομισιόν, αυτή αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο, ταυτόχρονα με την εξέταση των σχεδίων προϋπολογισμών των Κ-Μ.

  • Η έγκριση, που έχει προεξοφληθεί από τον ESM, θα έρθει σε τεχνικό επίπεδο εγκαίρως για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

13/09/19 12:27

Ιταλία και Ελλάδα παρουσιάζουν τις δημοσιονομικές τους προτεραιότητες στο Ελσίνκι

Τελευταίο θέμα στην ατζέντα των 19 Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης θα είναι το επίσημο καλωσόρισμα των νέων Υπουργών Οικονομικών της Ελλάδας Χρ.Σταϊκούρα και της Ιταλίας Ρομπέρτο Γκαουλτιέρι (γνωστός από τη θητεία στου στην προεδρία της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού...

rikNews ·

Ιταλία και Ελλάδα παρουσιάζουν τις δημοσιονομικές τους προτεραιότητες στο Ελσίνκι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook