26.10.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η μητέρα, ηλικίας 40 ετών, χρειάστηκε να εισηχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2018 και γέννησε τον Αλεσάντρο, ένα πρόωρο αγοράκι βάρους 800 γραμμαρίων, στις 24 εβδομάδες της κύησης (6 μήνες).

  • Όλη η οικογένεια είναι καλά, αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σε λίγες ημέρες διαβεβαίωσε η αξιωματούχος του Ιδρύματος για το Παιδί και τη Μητέρα του της πόλης Μόνζα (κοντά στο Μιλάνο), που διαχειρίζεται το μαιευτήριο.

  • Εξήντα ημέρες αργότερα, ήρθε στον κόσμο κι ο Αντρέα, που ζύγιζε 3 κιλά.

  • Οπως αφηγήθηκε ο πατέρας, οι υπεύθυνοι διερωτήθηκαν: Πρέπει να γράψουμε ότι είναι ο δίδυμος αδελφός ενός παιδιού που δεν έχει γεννηθεί ακόμη;.

18/04/19 21:25

Ιταλία:Αγοράκι γεννήθηκε δύο μήνες μετά το δίδυμο αδελφάκι του

Η μητέρα, ηλικίας 40 ετών, χρειάστηκε να εισηχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2018 και γέννησε τον Αλεσάντρο, ένα πρόωρο αγοράκι βάρους 800 γραμμαρίων, στις 24 εβδομάδες της κύησης (6 μήνες). Με τη βοήθεια της ιατρικής ομάδας, ο πλακούντας παρέμεινε ανέπαφος...

rikNews ·

Ιταλία:Αγοράκι γεννήθηκε δύο μήνες μετά το δίδυμο αδελφάκι του

rikNews

Ενα αγοράκι στην Ιταλία γεννήθηκε δύο μήνες μετά το δίδυμο αδελφάκι του

ΚΥΠΕ - ΑΠΕ-ΜΠΕ)-Μια Ιταλίδα μαμά έφερε στον κόσμο, αρχικά, τον ένα της γιο, τον Αλεσάντρο, που γεννήθηκε την 24η Δεκεμβρίου, κατόπιν τον άλλο, τον Αντρέα, που είδε τον κόσμο την 22α Φεβρουαρίου, σε μια σπάνια υπόθεση διδύμων, όπως έγινε γνωστό σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο...

υγείαnews ·

Ενα αγοράκι στην Ιταλία γεννήθηκε δύο μήνες μετά το δίδυμο αδελφάκι του

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook