07.08.2020

  • Η σορός μεταφέρθηκε, από το οίκημα της ΠΕΟ όπου είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας εν πομπή, σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου και σκεπασμένη με την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  • Παρίστανται, επίσης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η ειδική αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών κομμουνιστικών κομμάτων και άλλοι ξένοι επίσημοι.

  • Επικήδειο εκ μέρους του Λαϊκού Κινήματος θα εκφωνήσει ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και ο γιος του, Χρίστος Χριστόφιας θα μιλήσει εκ μέρους της οικογένειας.

  • Μεταξύ αυτών, ο Μπαρίς Μπουρτζιού ο οποίος εκπροσωπεί τον Μουσταφά Ακκιντζί, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών, Κουντρέτ Οζερσάι.

25/06/19 18:00

Ύστατο χαίρε στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια

Αυτή την ώρα ο Δημήτρης Χριστόφιας κηδεύεται δημοσία δαπάνη με τιμές εν ενεργεία Προέδρου, από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. Η σορός μεταφέρθηκε, από το οίκημα της ΠΕΟ όπου είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας εν πομπή, σε...

rikNews ·

Ύστατο χαίρε στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook