29.09.2020

  • Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μια αμφίρροπη αναμέτρηση στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης, που έρχονται πέντε μήνες μετά από τις ατελέσφορες εκλογές του Απριλίου καθώς ο Νετανιάχου δεν κατάφερε να συγκροτήσει έναν κυβερνητικό συνασπισμό.

  • Οι εφημερίδες Maariv και Israel Hayom σήμερα, τελευταία μέρα των δημοσκοπήσεων, έδειξαν το Λικούντ να προηγείται κερδίζοντας 33 έδρες και το Μπλε και Λευκό Κόμμα να συγκεντρώνει 32 ή 31 έδρες.

  • Μια νίκη του Λικούντ είναι πιθανή, άλλα κρέμεται από μια κλωστή, ανέφερε ο Άμπραχαμ Ντίσκιν, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο Hebrew της Ιερουσαλήμ.

  • Ένα τέλος στην εποχή Νετανιάχου, έπειτα από 10 διαδοχικά χρόνια στην εξουσία, είναι απίθανο να οδηγήσει σε κάποια δραματική αλλαγή στην ισραηλινή πολιτική σε φλέγοντα ζητήματα.

14/09/19 12:30

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου πολεμά για την πολιτική του επιβίωση

Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μια αμφίρροπη αναμέτρηση στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης, που έρχονται πέντε μήνες μετά από τις ατελέσφορες εκλογές του Απριλίου καθώς ο Νετανιάχου δεν κατάφερε να συγκροτήσει έναν κυβερνητικό συνασπισμό. Οι εφημερίδες Maariv και Israel Hayom...

rikNews ·

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου πολεμά για την πολιτική του επιβίωση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook