07.08.2020

  • Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς από τις έρευνές τους δεν προκύπτει ότι αιτία μπορεί να ήταν η βλάβη κάποιας γεννήτριας εργοστασίου ή μίας κολόνας ηλεκτρισμού.

  • Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Υπηρεσία Copernicus Emergency Management Service/Mapping της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, στην περιοχή έχει καεί συνολική έκταση 23.

  • Σημειώνεται, πάντως, ότι το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής συνεχίζει τις έρευνες και τη Δευτέρα υπάλληλοί του είχαν βρεθεί εκ νέου στην Εύβοια προκειμένου να πάρουν νέες καταθέσεις από τους τρεις βασικούς υπόπτους.

  • Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του βασικού υπόπτου καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του ότι όταν ξέσπασε η πυρκαγιά βρισκόταν 25 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο.

20/08/19 07:51

Ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού για την πυρκαγιά στην Εύβοια

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς από τις έρευνές τους δεν προκύπτει ότι αιτία μπορεί να ήταν η βλάβη κάποιας γεννήτριας εργοστασίου ή μίας κολόνας ηλεκτρισμού. Παράλληλα, από την ανακριτική διαδικασία καταρρίπτεται το άλλοθι...

rikNews ·

Ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού για την πυρκαγιά στην Εύβοια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook