28.05.2022

  • Μιλώντας στο Δημοσιογράφο Ανδρέα Ιωσήφ αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα στη διενέργεια διαγωνισμού εισαγωγής πράσινης καινοτομίας στις αγροτικές επιχειρήσεις όπου θα επιβραβεύονται καλές πρακτικές καινοτομίας στον αγροτικό τομέα.

  • Για το σκοπό αυτό πρόσφατα επισκέφθηκαν την Κύπρο εμπειρογνώμονες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου συζητήθηκε το όλο θέμα και μελετήθηκαν τρόποι για την κατοχύρωση προϊόντων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

  • Ο Υπουργός Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στην απόφαση για δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων στους πολίτες ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν με δική τους πρωτοβουλία σε δεντροφυτεύσεις.

  • Ο Υπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει κατοχύρωση του σήματος κυπριακού προϊόντος.

01/02/21 14:18

Εισαγωγή πράσινης καινοτομίας στις αγροτικές επιχειρήσεις

Τις προκλήσεις τις αγροτικού τομέα σήμερα  αλλά και τις προοπτικές του για το μέλλον ανέλυσε στην οικονομική εκπομπή του ΡΙΚ «€υρω$τία» ο Υπουργός Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καδής. Μιλώντας στο Δημοσιογράφο Ανδρέα Ιωσήφ αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση...

rikNews ·

Εισαγωγή πράσινης καινοτομίας στις αγροτικές επιχειρήσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook