08.12.2022

  • Το πρόσωπο που έκανε τις πρώτες προετοιμασίες για τη δολοφονία ήταν μέλος των (ιρανικών) ένοπλων δυνάμεων, είπε ο Μαχμούντ Αλαβί κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση.

  • Ο Μόχσεν Φαχριζάντε, ο οποίος μεταθανάτια έγινε γνωστό πως ήταν υφυπουργός Άμυνας και επικεφαλής του Οργανισμού Έρευνας και Καινοτομίας για την Άμυνα, είχε συμβάλει ιδίως στην πυρηνική άμυνα της χώρας.

  • Το 2018, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε ισχυριστεί πως ο Φαχριζάντε ως τον διευθυντή του μυστικού προγράμματος παραγωγής πυρηνικών όπλων της Τεχεράνης, την ύπαρξη του οποίου η Ισλαμική Δημοκρατία διαψεύδει πάντα.

  • Ο κ. Αλαβί υπογράμμισε ότι το υπουργείο του δεν είναι σε θέση να συγκεντρώσει πληροφορίες για τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν.

09/02/21 14:51

Ιράν: Μέλος των ένοπλων δυνάμεων εμπλέκεται στη δολοφονία του πυρηνικού φυσικού

«Το πρόσωπο που έκανε τις πρώτες προετοιμασίες για τη δολοφονία ήταν μέλος των (ιρανικών) ένοπλων δυνάμεων», είπε ο Μαχμούντ Αλαβί κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση. Δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο κ. Αλαβί υπογράμμισε ότι το υπουργείο...

rikNews ·

Ιράν: Μέλος των ένοπλων δυνάμεων εμπλέκεται στη δολοφονία του πυρηνικού φυσικού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook