24.09.2020

  • Ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία, δήλωσε ότι όλα κύλησαν ομαλά όσον αφορά την εκπαιδευτική πτυχή, αλλά και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

  • Τόνισε ότι δόθηκε η ευκαιρία να καταγραφούν και τυχόν ανάγκες, εκφράζοντας την ετοιμότητα του Υπουργείου να παρεμβαίνει με διορθωτικές κινήσεις στις περιπτώσεις όπου εντοπίζονται προβλήματα.

  • Ο κύριος Προδρόμου είπε ότι ποσοστό 95 τοις εκατόν των τελειοφοίτων επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι οι μαθητές οι οποίοι δεν προσήλθαν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

  • Πρώτιστο μέλημα, τόνισε ο κύριος Προδρόμου, είναι η τήρηση των υγειονομικών προφυλάξεων, προσθέτοντας ότι θα γίνονται καθημερινώς δειγματοληπτικές θερμομετρήσεις σε παιδιά.

11/05/20 16:24

Υπουργός Παιδείας:Όλα κύλησαν ομαλά στα σχολεία

Ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία, δήλωσε ότι όλα κύλησαν ομαλά όσον αφορά την εκπαιδευτική πτυχή, αλλά και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο κύριος Προδρόμου είπε ότι ποσοστό 95 τοις εκατόν των τελειοφοίτων...

rikNews ·

Υπουργός Παιδείας:Όλα κύλησαν ομαλά στα σχολεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook