31.05.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην περιοχή της Μεσόγης έσπευσαν χτες αργά το απόγευμα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, για την αντιμετώπιση περιστατικού μαχαιροφορίας και επίθεσης.Διαβάστεπερισσότερα

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες πως ένα πρόσωπο από το Ιράν, αιτητής πολιτικού ασύλου που φέρεται να απασχόλησε κατά επανάληψη τις αστυνομικές αρχές , κυνηγούσε με μαχαίρι νεαρό στην κοινότητα της Μεσόγης.

  • Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση και άμεσα οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία.

  • Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο καυγάς μεταξύ των δύο προσώπων ξεκίνησε , όταν ο νεαρός φέρεται , σύμφωνα και με τους ισχυρισμούς του δράστη, να προκάλεσε ζημιά στο όχημα του.

04/10/19 09:53

Υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι στη Μεσόγη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες πως ένα πρόσωπο από το Ιράν, αιτητής πολιτικού ασύλου που φέρεται να απασχόλησε κατά επανάληψη τις αστυνομικές αρχές , κυνηγούσε με μαχαίρι νεαρό στην κοινότητα της Μεσόγης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο καυγάς μεταξύ των δύο...

rikNews ·

Υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι στη Μεσόγη

rikNews

Ιρανός κυνηγούσε με μαχαίρι νεαρό στη Μεσόγη

Στην περιοχή της Μεσόγης έσπευσαν χτες αργά το απόγευμα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, για την αντιμετώπιση περιστατικού μαχαιροφορίας και επίθεσης.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Ιρανός κυνηγούσε με μαχαίρι νεαρό στη Μεσόγη

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook