06.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Δύο πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων, φαίνεται να εντόπισε ηΑστυνομία, η οποία προχώρησε και στη σύλληψη 25χρονου, για διευκόλυνσητων ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων καιτέλεσης εικονικών γάμων.Διαβάστεπερισσότερα

  • Συγκεκριμένα, την Τετάρτη λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία, ότι 18χρονη από χώρα της Ευρώπης, κρατείται παρά τη θέλησή της, σε άγνωστο χώρο, στη Λευκωσία.

  • Χθες, στη μία και 40 μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στο χώρο ελέγχου διαβατηρίων του Αεροδρομίου Λάρνακας, την 18χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο, με σκοπό να αναχωρήσει για την χώρα της.

  • Ύστερα από εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως οι δύο κοπέλες κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, φέρονται να τέλεσαν εικονικούς γάμους, τους οποίους φαίνεται να διευθέτησε ο 25χρονος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

21/06/19 12:44

Υπόθεση εμπορίας προσώπων ερευνά η Αστυνομία

Προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, οι Αρχές συνέλαβαν 25χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση εμπορίας προσώπων και τέλεσης εικονικών γάμων. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία, ότι 18χρονη από χώρα της...

rikNews ·

Υπόθεση εμπορίας προσώπων ερευνά η Αστυνομία

rikNews

Τέλεσαν εικονικούς γάμους στην Κύπρο

Δύο πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων, φαίνεται να εντόπισε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε και στη σύλληψη 25χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων και τέλεσης εικονικών γάμων.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Τέλεσαν εικονικούς γάμους στην Κύπρο

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook