20.06.2019

  • Ο Πρύτανης ευχαρίστησε επίσης τον Ρώσο Πρέσβη για την στήριξή του στις προσπάθειες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για συνεργασία με πανεπιστήμια της Ρωσίας και ειδικά για την καθοριστική του συμβολή στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής.

  • Οι φοιτητές, θα σπουδάζουν στο πρώτο έτος στη Λευκωσία και στο δεύτερο έτος στη Μόσχα, όπου θα ολοκληρώνουν τη διπλωματική τους εργασία υπό την εποπτεία των δύο πανεπιστημίων.

  • Ο Αντιπρύτανης Baykov δήλωσε πολύ ευτυχής που δύο διακεκριμένα πανεπιστήμια ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης και έρευνας και δήλωσε έτοιμος για περαιτέρω συνεργασίες.

  • Τέλος, ο Ρώσος πρέσβης ευχήθηκε ότι καλύτερο στα δύο πανεπιστήμια και εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία αυτή θα οδηγήσει σε αυξημένο αριθμό ανταλλαγής φοιτητών μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.

08/01/19 16:48

Υπογραφή Συμφωνίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO)

Από τον Πρύτανη Πουγιούτα και τον Αντιπρύτανη Baykof για την Προσφορά Διπλών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO), το πιο γνωστό και εξειδικευμένο στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική...

ΠαιδείαNews ·

Υπογραφή Συμφωνίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO)

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook