24.10.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίουστις 13:50 εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας και τα ακριβή αίτια που την προκάλεσαν διερευνώνται.

  • Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, 1 γεωργικός ελκυστήρας καθώς επίσης και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

  • Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κεττή προκλήθηκε από ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς.

  • Το Τμήμα Δασών προσθέτει ότι η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αποτελεσματική και η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:50.

07/09/20 21:18

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο πεδίο βολής Καλού Χωριού

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού Λάρνακας, αφού έκαψε έκταση 4 εκταρίων με  χαμηλή άγρια βλάστηση, αποκαλάμες και μπάλες σανού. Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις...

rikNews ·

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο πεδίο βολής Καλού Χωριού

rikNews

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού Λάρνακας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά εντός του πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας. Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η φωτιά εκδηλώθηκε η ώρα 13:50 και στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών...

rikNews ·

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού Λάρνακας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook