23.02.2020

  • Ο 45χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη γύρω στις 20:30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου αφίχθηκε με πτήση από το εξωτερικό.

  • Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

  • Υπενθυμίζεται ότι την ποσότητα κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ κατά τη διάρκεια έρευνας σε αποθήκη στην Λεμεσό, στην παρουσία του 53χρονου διαχειριστή της αποθήκης.

  • Τα ναρκωτικά βρίσκονταν κρυμμένα σε παιχνίδι κερματοδέκτη τύπου γερανός και συγκεκριμένα 63 αεροστεγείς συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης.

07/04/19 16:54

Υπό κράτηση ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών

Ο 45χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη γύρω στις 20:30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου αφίχθηκε με πτήση από το εξωτερικό. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας...

rikNews ·

Υπό κράτηση ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook