26.10.2020

  • Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Σωτήρα κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι, ανάμεσα στις εισπράξεις του περιπτέρου που έγιναν την περασμένη Τρίτη, 25 Αυγούστου, εντόπισε ένα χαρτονόμισμα αξίας 50 ευρώ, το οποίο ήταν πλαστό.

  • Οι έρευνες έγιναν μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση καταγγελιών που υπέβαλαν δύο πολίτες στην Αστυνομία και αφορούσαν στην κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ.

  • Περαιτέρω, σημειώνεται στην ανακοίνωση σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό οτιδήποτε το ύποπτο, προτρέπεται το κοινό να επικοινωνεί με την Αστυνομία στο τηλέφωνο 1460 της Γραμμής του Πολίτη ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

  • Σήμερα το πρωί οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης επτά ημερών.

28/08/20 13:40

Υπό κράτηση δύο άτομα ως ύποπτα για υπόθεση κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες διενεργήθηκαν έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου στις κατοικίες των δύο ατόμων στην επαρχία Αμμοχώστου. Οι έρευνες έγιναν μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση καταγγελιών που υπέβαλαν δύο πολίτες στην Αστυνομία και αφορούσαν...

rikNews ·

Υπό κράτηση δύο άτομα ως ύποπτα για υπόθεση κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook